Klienter udtaler

 

KIRSTEN UDTALER (-40 kg)

Lige før julen 2017 tog jeg en af de vigtigste og bedste beslutninger i mit liv – en kontakt til Fit LIV og fik en samtale med Kristoffer i juleferien, og startede der efter træning i Fit LIV januar 2018– hvor jeg fyldte 62 år.

Jeg var træt af min overvægt – 120 kg og dårlige kondition, og viste jeg måtte have professionel hjælp, for at få en livsstilsændring til at blive en succes. Har aldrig dyrket ret meget sport – blot spillet lidt golf og cyklet lidt.

Mit mål var at gennemføre en mini-triatlon inden jeg blev 65 år – et mål jeg faktisk var flov over at sige højt, ved den første samtale med Kristoffer. Men det mente Kristoffer var et fint mål, at arbejde hen imod. Kristoffer har under hele forløbet tilrettelagt træningen, så det hver gang gav mig en følelse af succes og presset mig til også at yde det ekstra, som jeg aldrig ville kunne presse mig selv til. Det er motiverende og giver mig lyst til selv at træne mere – det er faktisk sjovt at løfte vægte – både dødløft og bænkpres, også når man er blevet 63 år.

Positivitet og optimisme på mine vegne, som Kristoffer altid møder mig med, har været og er stadig en vigtig drivkraft.
Jeg har nu trænet i 17 måneder – de første 24 uger to gange og siden en gang om ugen hos Kristoffer. Har tabt over 40 kg og livviden er blevet 44 cm mindre, og det er selvfølgelig rigtig dejligt. En stor positiv ”sidegevinst” er, at både humøret og energiniveauet er steget mærkbart.

Min første mini-triatlon gennemførte jeg i maj og nu er der sat nye mål og med en dygtig personlig træner som Kristoffer, så når jeg også i mål med dem.

Så beslutningen i julen 2017 er den bedste julegave, jeg har givet mig selv.

EMIL UDTALER (- 7,6 kg fedt)

Jeg er rigtig glad for at have valgt et 3-måneders forløb hos FITLiv. Det har givet mig lyst og motivation til at træne og jeg har fået en meget bedre forståelse for diverse ting der har med træning at gøre. En rigtig god oplevelse som jeg klart vil anbefale andre!

Tak for et godt forløb og jeg håber vi ses igen i mit sabbatår
 

JESPER UDTALER (- 11 kg fedt)

Endnu engang tak for det seneste forløb jeg har haft hos dig, som har resulteret i et vægttab på ca. 11 kg rent fedtmasse samt en forøgelse af min muskelmasse.
Din målrettede træning har medført en langt bedre hverdag for mig, uden rygsmerter og spændingshovedpine som ellers var en ”normal” del af min hverdag.
Jeg kan klart anbefale dit koncept til andre, som skal have træning til at fungere i en travl hverdag og med hurtige synlige resultater.
Med venlig hilsen
Jesper

LINETTE UDTALER (Livsstil)

Jeg har været hos Fit Liv siden der blev åbnet op i marts 2021 for udendørs træning efter corona nedlukningen.

Det var fantastisk at komme igang igen, og det var tydeligt at mærke på de 2 forskellige trænere jeg havde på mit hold, at de også havde glædet sig.

Kendetegnet for Fit Liv er for mig at trænerne er tæt på, og der bliver spurgt ind til en og vist interesse, samt det er muligt at få taget hensyn hvis der er diverse skavanker. Jeg har altid kunne spørge efter ekstra øvelser til når jeg f. Eks. Har selvtrænet deroppe.
Jeg blev opereret lige inden sommerferien og det var ikke noget problem at beholde min plads samt komme på "orlov". Efter nogle uger sendte jeg en messenger besked til min træner, at jeg gerne vil lidt igang igen, og bum, så fik jeg et opstartsprogram i min mail.
Jeg er blevet stærkere og meget bevidst om min egen styrke både mentalt og fysisk.
Alt i alt et fantastisk forløb og meget engagerede trænere. Gør det gerne igen.
 
 
 
TINA UDTALER (Rygforløb)
 
Hermed en lille påskehilsen, med tak for 12 gange super god personlig træning.
Jeg var en smule skeptisk før vores første samtale, da jeg har div. rygskavanker og tanker om alle de ting jeg IKKE kunne med min ryg.

Men du formåede hurtigt at skabe en form for tillid, der gjorde at jeg trygt fulgte dine gode træningsråd.

Noget at det bedste ved denne træningsform er jo netop, at du ser udførslen af hver øvelse og kan korrigere med det samme.

Jeg har fået godt styr på tempoet i øvelserne, vigtigheden af den korrekte vægtbelastning og ikke mindst den mentale omstilling, der skal ske i den øverste etage for, at kunne træne rigtigt, trods div. skavanker.

Selvom jeg har svedt og pustet en del, så har træningen været sjov hver gang. Ja det er næsten lige før, at det er sjovt at ligge i ”planke” J

Du har delt ud af din gode teoretiske viden om kroppen, hvilket er med til, at jeg nu kan fortsætte med god træning på egen hånd.


Slutteligt skal du have stor ros og tak for din indsats i de 8 gange fysisktrænings på min arbejdsplads.

Du var hurtig med på ideen om, at afprøve konceptet: Ugentligt fredagstræning som er sjov.

Det er sin sag at planlægge et træningsforløb for 10-14 personer i alderen fra 35- 60 år, så alle kan være med.

Det har du klaret rigtig godt og sikkert noget vi kommer til at tale længe om.

Vi har blot en træningstime tilbage, så herfra stor tak for din dygtighed, din venlighed, din vedholdenhed, din tydelighed, din viden og dit gode humør.

På snarligt Gensyn.
 

HANNE UDTALER (-13 kg)

Jeg vil lige sige tak for det forløb jeg har haft hos dig. Det har jeg været meget glad for. Vi har mødtes i 24 uger 2 gange om ugen.
Da vi mødtes til den første samtale, snakkede vi lidt om hvad jeg gerne ville, og du forklarede, hvordan du kunne hjælpe og støtte mig. Det var min mening at starte en måned senere, men du fik mig overbevidst om jeg skulle i gang her og nu, hvor motivationen var til stede. Det blev jeg glad for, jeg havde ingen mulighed for at fortryde.
Mine ønsker var:

1. komme i bedre form, få en bedre kondition
2. styrke min ryg
3. styrke mine knæ, som jeg har lidt slid gigt i
4. at opnå et vægttab.

Jeg var og er stadig overvægtig, men jeg har tabt 13 kg i den tid jeg har gået hos dig.
Jeg havde udfordringer, når jeg skulle bøje mig ned og samle noget op fra gulvet, at lege med mine børnebørn på gulvet.
Jeg sidder meget ned på mit job, og jeg havde problemer med at få kroppen i gang, når jeg rejste mig op.
Jeg blev let forpustet, især når jeg gik til dans.
I dag kan jeg mærke markante ændringer i mine knæ og min ryg. Jeg kan mærke de er blevet stærkere. Jeg danser let 1 - 1½ time uden at blive alt for forpustet og svedig.
Du har været god til at presse mig på de rigtige tidspunkter og svække lidt på træningen, når du har kunnet fornemme det var det rigtige. Du har stille og roligt øget belastningen på de forskellige øvelser. Jeg havde aldrig i mit liv forestillet mig at jeg vil kunne klare 160 kg i ben pres eller lave knæbøjninger med 35 kg på ryggen.
Jeg har for første gang i mit liv lavet armstræk, noget jeg aldrig har forestillet mig ville kunne lade sig gøre.
Du har været god til at læse mig, hvis du har haft fornemmelsen af at jeg fik lavet min mad plan og ikke kom ud og gå det jeg gerne ville. Så fik du mig ”samlet op” og lavede aftaler med mig. Du lod mig ikke bare sejle min egen sø. Det skal du vide jeg var rigtig glad for. Det har været med til at jeg forblev på det rigtige spor.
Da jeg var halv vejs i forløbet, var jeg meget bekymret for at skulle slippe dig, om jeg ville kunne klare mig på egen hånd? Det er jeg i dag ikke i tvivl om , at jeg kan. Jeg har fået så meget med, jeg vil forsætte med træningen, jeg vil fortsætte med min kostplan, så jeg kan komme i mål med mit vægttab.
Jeg har fået en ekstra udfordring. Jeg kan ikke passe mit tøj. Jeg er gået 4 størrelser ned i tøj. Det er en lækker fornemmelse, at kunne købe nyt tøj – nogle størrelser mindre.

PERNILLE UDTALER (Vægtab+Smerter)

Træt af smerter i nakke og voldsom hovedpine og en vægt der ikke blev mindre under corona, tog jeg en beslutning om at det var nu....

Jeg fandt Fit liv på Facebook og meldte mig til 8 uger, som gav mig alt hjælp til kost vejledning og fællesskab jeg ikke troede fandtes☺️ nu et år senere tager jeg ingen smerter mere og et vægttab jeg ikke engang turde drømme om👍

Jeg er ved Gud taknemmelig for Kristoffer og Fitliv, kunne ikke ha gjord det uden dig og pigerne.
 
 
CHARLOTTE & PER UDTALER 
 
Hvis du går og overvejer at gå i gang med et forløb hos Kristoffer, så vil vi bare sige en ting.

DO IT!

Kristoffer er meget behagelig og professionel og forstår at gøre det sjovt og motiverende at træne.
Tiden flyver af sted, og træningspas er ofte med et tvist af leg og en snert af en form for konkurrence.
Kristoffer har den helt rigtig balance af pres og ros og formår således virkelig at motivere en.
Vi kan bestemt kun give vores varmeste anbefalinger - du vil ikke fortryde at hoppe på et af hans forløb - kun at du ikke har gjort det noget før!

CECILIA UDTALER (livsstil)

Jeg har haft et 3 måneders forløb ved Fit Liv med Kristoffer Stenvang som min personlige træner.
Jeg kendte til Fit Liv, da jeg inden havde været på to forløb, Mor/Barn bootcamp.
Jeg vidste derfra, at det var værd at prøve med Kristoffer som personlig træner for at opnå en livsstilsændring i forhold til kost og motion.

Kristoffer er en mand, som er en faglig dygtig fysioterapeut og personlig træner. Jeg har igennem forløbet kunne mærke, at det er hans passion, at hjælpe folk med at ændre sin livsstil. Hvad end det drejer sig om kost, motion og/eller psyken.
Kristoffer engagerer sig i én, han har været en af de mest støttende personer jeg har haft i mit nuværende vægttabsforløb, især når det til tider kan være svært på kost og motion fronten.

Jeg har været yderst tilfreds med det forløb jeg har har haft, og jeg kan kun anbefale, at blive en del af Fit Liv, hvad end det er individuelle forløb eller på bootcamps.

Cecilia Lauridsen

RANDI UDTALER (-23 kg)

"D.31/12-2018 blev beslutningen taget om at tilmelde mig hos Fit LIV.
Jeg havde hørt at træningen var god og at det gav vægttab. Jeg havde i mange år været overvægtig og prøvet diverse slankekure uden særlig meget held.
 
Motivationen var høj,mit mål var at tabe 10 kg men turde ikke rigtig tro på det. Jeg startede træningen hos Alette 2 x i ugen og fik hende samtidig til at lave en kostplan til mig. Jeg passede træningen,fulgte kostplanen og tabte 4 kg den første mdr.Wauw jeg var helt høj og nu havde jeg fået blod på tanden. D.7/3-2019 havde jeg nået mit mål med at tabe 10 kg. MEN jeg ville fortsætte.
Indtil sommerferien trænede jeg stadig 2 x i ugen. Derefter startede jeg hos Kristoffer 1 x i ugen og det forsatte jeg med frem til 1/10-2019 hvor jeg havde tabt 23 kg.

Uden hjælpen, motivationen og opbakningen fra både Alette og Kristoffer havde jeg ikke klaret dette forløb. Dette blev ikke kun et vægttab ,det blev en livsstilsændring. Og en ekstra sidegevinst er at jeg har fået rigtig godt styr på mit blodsukker.
Det er den bedste beslutning og bedste investering jeg har gjort for mig selv."
 
SKAL DU VÆRE DEN NÆSTE SUCCES❗❓
 
Skriv til os nedenfor⤵

Skriv til os for at høre mere

 
 
Fit LIV | Norgesvej 19, 6100 Haderslev - DK | Tlf.: 28431609